Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Overnachten op De Leyehoeve met je paard in Brabant VMP071

Kenmerken

3 sterren


1 - 4

4


Bed and Breakfast

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 350,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Overnachten op De Leyehoeve met je paard in Brabant VMP071

Fokkerij en africhtingsstal biedt u een B&B aan in samenwerking met hun buren, gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van diverse natuurgebieden van Noord Brabant, U kan met uw paard direct het bos in voor een mooie bosrit op een van de ruiterroutes.

De stal is gespecialiseerd in stalling van paarden die tijdelijk extra medische zorg, controle of rust nodig hebben. Bijvoorbeeld vanwege een operatie, blessure of dracht. Ook bieden we uw paard professionele zorg op maat en werken we samen met een paardendierenarts of uw eigen dierenarts, mocht die intensieve zorg noodzakelijk zijn.
Ook voor een vakantieverblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de stal.
 
Bed & Breakfast
U verblijft dan in de B&B in de langgevelboerderij van de buren, de kamers liggen onder de rieten kap met een eigen opgang. Alle kamers hebben een vide met een slaapplaats voor 2 personen.
Er zijn 2 kamers met eigen douche en toilet, en 2 kamers met een gezamenlijke douche/toilet.
Er is wifi, TV en een wasmachine aanwezig.

Ruiters en menners.
Ruiters en menners hebben bijna 100 kilometer route tot hun beschikking. Het open stuifzand is uitstekend geschikt voor een buitenrit. Om met paard te genieten van dit prachtige gebied heeft u een vergunning nodig. 
 
Ruiterroutes.
 
Paardenfaciliteiten.
 
Wat maakt hier het verblijf van uw paard nu zo bijzonder?
De paarden worden bij ons voorzien van onbeperkt ruwvoer, genieten van ruime lichte stallen.
Zij zijn gespecialiseerd in stalling van paarden die tijdelijk extra medische zorg, controle of rust nodig hebben. Bijvoorbeeld vanwege een operatie, blessure of dracht. Ook bieden zij uw paard professionele zorg op maat en werken samen met een paardendierenarts of uw eigen dierenarts, mocht die intensieve zorg noodzakelijk zijn.
Gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van diverse natuurgebieden. Bovendien kunt u met uw paard direct het bos in voor een mooie bosrit op een van de ruiterroutes.
De eigenaars zijn zelf de trotse eigenaren van meerdere (Arabische) paarden en begrijpen als geen ander de zorgen die bij het houden van paarden komen kijken maar ook de onvoorwaardelijke liefde die u daarvoor terug krijgt,
Misschien wel het belangrijkste: de mentaliteit die er op de stal heerst. Zij zetten zich in om alles in orde te maken voor de paarden, maar ook voor de eigenaren van de dieren willen zij een prettige sfeer creëren. Zij zijn immers dagelijks in de stallen te vinden. Staan voor een ongedwongen, oprechte en respectvolle sfeer en vragen van alle stalgenoten dat zij voor elkaar klaar staan. Zoals dat op een goede stal behoort te zijn.
 
Foto's: