Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Manege bij Camping Samoza in het bos op de Veluwe VMP090

Kenmerken

4 sterren


1 - 25

14


Camping

  • weidegang
  • paddock
  • buiten rijbak
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied

vanaf € 371,00 per week

direct boeken

Twitter

volg ons

Manege bij Camping Samoza in het bos op de Veluwe VMP090

Bezienswaardigheden in de omgeving van Camping Samoza
Zandverstuivingen, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Maar de Veluwe biedt meer! Topattracties, beroemde musea, historische stadjes en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur. Hieronder een lijst om niet te missen, bekijk op de website van Visit Veluwe alle bezienswaardigheden op de Veluwe!
 
De Veluwe is prachtig. Heuvelachtig, gevarieerd en uitgestrekt. Met verschillende soorten bos, heidevelden en zandvlakten. Rust en ruimte maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis. Dit alles maakt dat je heerlijk eindeloos kunt wandelen op de Veluwe. En dat elk seizoen! Kies uit vele wandelroutes en wandeltochten. Allemaal heel dichtbij, gewoon in Nederland! Bij de receptie zijn leuke wandelroutes en wandelkaarten beschikbaar.
De indrukwekkende landschappen maken ook hardlopen op de Veluwe tot een zeer bijzondere beleving. Er worden jaarlijks diverse Veluwelopen en Veluwetrails georganiseerd. Een prachtige ervaring! bijvoorbeeld de groenste 4Daagse van Nederland.