Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Camping Park Drentheland in Drenthe met 40 stallen VMP086

Kenmerken

4 sterren


1 - 15

10


Camping

  • weidegang
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Nabij Natuurgebied
  • geschikt voor menners
  • nabij ruiter- en menroutes

vanaf € 0,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Camping Park Drentheland in Drenthe met 40 stallen VMP086

Camping Park Drentheland in Drenthe met 40 stallen
Eropuit in Drenthe – wandelen met de hond, fietsen en te paard!

Vele fiets- en wandelroutes brengen u op de mooiste plekken van Drenthe. De natuur is de nabije omgeving is zeer afwisselend met bos, heide en zandverstuivingen. Ook voor kinderen heeft Drenthe heel wat bezienswaardigheden en attracties te bieden. Drenthe met uw paard ontdekken? Een uitstekend plan; de mooiste ruiterpaden van Nederland vindt u hier! Niet voor niks beschikken wij over luxe stalfaciliteiten.

Activiteiten op het vakantiepark
Niet onbelangrijk is dat Park Drentheland zelf ook goede faciliteiten heeft om een fijne vakantie te genieten. Zo is er een buitenzwembad, minigolfbaan, verschillende speeltuinen, tennisbanen, jeu de boules baan, speelweides, restaurant en kiosk. En niet te vergeten: onze enthousiaste campingmedewerkers! Wij denken graag met u mee en kunnen u veel vertellen over de mogelijkheden voor een fijne vakantie. Hun vakantiehart gaat sneller kloppen als u het naar de zin heeft!

Met uw paard op vakantie in Drenthe
Het Drents-Friese Wold is geweldig om te ontdekken te paard. Meer dan 175 km aan ruiterpaden voeren u door bossen, over heide en langs vennen. Een onvergetelijke ervaring voor uw paard en u: samen heerlijke tochten maken door de prachtige natuur van Drenthe! Er is op steenworp afstand van het park zelfs een speciale spartelvijver voor paarden en honden.

Accommodaties.
Kampeerplaats Comfort
Inclusief elektra-, vuilwater-, CAI en 16 amp elektra aansluiting
Kamperen op een extra ruime kampeerplaats (minimaal 100m2) met een eigen water-, riool-, CAI- en elektra- aansluiting 16 amp.

Kampeerplaats met privé sanitair
Kamperen met extra luxe! Niet meer de camping over naar het sanitairgebouw en sjouwen met uw spullen. Ervaar het gemakt van uw eigen douche, toilet en wastafel. Tevens is CAI-aansluiting aanwezig.

Trekkershut
​De ​Trekkershutten zijn bijzonder geschikt voor een avontuurlijk onderkomen voor iedereen die graag rondtrekt in het Drentse land. Komt u te paard, op de fiets, te voet, of met de auto, u hoeft niet veel bagage mee te nemen.

Een aantal van de parkmedewerkers hebben hun eigen paard ook op stal bij Park Drentheland. Als het over paarden gaat, weten zij als geen ander u te helpen of te adviseren. Bij de receptie zijn verschillende ruiterroutes te verkrijgen. Door Stichting Weldadig Oord is er zelfs een 27 kilometer lange dagroute met goede bewegwijzering uitgezet: “Ontdek het spoor van de Desperado’s”. En pssst, parkmanager Esmée is gemakkelijk over te halen om te paard samen met u de mooiste plekjes van Drenthe te zoeken!


LET OP:
Entingsboekje/paspoort verplicht, inclusief juiste entingen. Bij ontbreken kan toegang tot stallen worden geweigerd. Tarief per paard per nacht €19,50 (2020), €20,00 (2021)

Overnachting inclusief:
Stro, hooi/kuil
Weidgang
Buitenbak 25*60 meter met Zorgdrager bodem
Doucheplaats voorzien van warm en koud water
Trainingsmolen
175 km bewegwijzerde ruiter- en menroutes


2021 3-daagse trektocht door het Drents-Friese Wold 2021
Wat is er nu leuker dan een trektocht met vrienden of vriendinnen en jullie paarden! Trek door het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold via een speciaal voor jullie uitgestippelde route. Afhankelijk van jullie ervaring en wensen zal een kortere of langere dagrit worden uitgezet. Slapen op twee locaties met de paarden dichtbij op het terrein.

Bezoek de website voor meer informatie over dit arrangement.