Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met paarden in Nederland.
Boek hier een vakantiehuis met paard!

reset filter

Appartement Erve Tank op manege Nijhuis Eibergen Gelderland VMP052

Kenmerken

4 sterren


12 - 20

4


Appartement

  • weidegang
  • paddock
  • paard huren mogelijk
  • Ligging- Bosrijke omgeving
  • Ligging- Open Landschap

vanaf € 458,00 per week

direct boeken

Twitter

  • Landgoed Het Vlier biedt u een mogelijkheid voor verblijf in het landhuis, appartement of op basis van B&B. Facilit... https://t.co/3lO04-07-2022 door VakantiePaard

  • Wilt u een paar dagen doorbrengen op de Veluwe in een bosrijke omgeving, omringd met het geluid van fluitende vogel... https://t.co/gjF27-06-2022 door VakantiePaard

  • Kom tot rust in één van de prachtige villa's van Droomeind en maak eindeloze ritten in de uitgestrekte bossen rondo... https://t.co/0ZF21-06-2022 door VakantiePaard

volg ons

Appartement Erve Tank op manege Nijhuis Eibergen Gelderland VMP052

Vlak naast een manege vindt u op de eerste etage dit fantastisch sfeervolle en moderne vakantieappartement. Om er een vakantie van te maken om nooit te vergeten is de woning van alle luxe voorzien. Alles is aanwezig van citruspers voor versgeperste jus d’orange tot een heerlijke regendouche. Naast dat is er ook een geheel omheind privé terras om fijn te vertoeven op de mooie zomerdagen. Terwijl u aan het genieten bent van een welverdiende versnapering, kunt u zelfs de paarden af en toe horen hinniken en waant u zich direct in de natuur. Daarnaast bent u verzekerd van een goede nachtrust met de fijne en uitnodigende boxsprings!
 
Als je liefhebber bent van paarden kun je bij Manege Nijhuis terecht. Voor de allerkleinsten hebben zij de wandelpony’s waar kinderen heel veel plezier mee beleven.

In de zomervakantie worden op afspraak en onder begeleiding mooie buitenritten gemaakt door het groene Hupsel. De buitenritten zijn geschikt voor ervaren en onervaren ruiters. Een tochtje met de gezinsponykar is leuk voor het hele gezin.

Groepen kunnen een huifkartocht maken vanaf de manege. Bij Manege Nijhuis kun je een groeps-of privéles krijgen tijdens je verblijf.

Aan alles is gedacht. Ook je eigen paard of pony is van harte welkom tijdens jouw verblijf bij Erve Tank. Hij kan overnachten bij Manege Nijhuis. Er wordt goed voor hem gezorgd.
 
Manege in de achterhoek
Gevestigd aan de N18, tussen Groenlo en Eibergen ligt Manege Nijhuis. Wij staan bekend om de gemoedelijke sfeer en sportieve ontspanning in de mooie omgeving van Eibergen. Bij Manege Nijhuis kun je terecht om lessen te volgen, buitenritten en huifkartochten te maken en jouw paard of pony te stallen.

Manege Nijhuis is in 1970 opgericht door Antoon Nijhuis, hij organiseerde met een paar eigen pony’s en een ponykar rondritjes op een nabijgelegen camping. De kleine karretjes werden al snel ingeruild voor grotere huifkarren om zo grotere groepen te vervoeren.

Aan de Groenloseweg werd een buitenbak gerealiseerd en in 1985 werd de eerste rijhal met kantine gebouwd om met slechte weersomstandigheden ook binnen te kunnen rijden en na afloop een drankje te consumeren. De tweede rijhal werd in 1990 gebouwd.

Rijhallen
De manege beschikt over twee rijhallen één van 21×45 meter en één van 22×38 meter. Bovendien beschikt Manege Nijhuis over twee buitenbakken, weilanden en een ruime parkeerplaats. Vanuit de kantine heeft u zicht op de grote rijhal.